Topic: nike air max 2017

Eerder werd gedacht dat dit nike air max 2017 de Nike Sock Dart 2 was, en het lijkt erop dat dit nieuwe silhouet van de Swoosh eigenlijk bekend staat als de Nike Arrowz. Nog steeds met een aantal overeenkomsten met de Nike Sock Dart, heeft dit nieuwe ontwerp van Nike Sportswear een bovenwerk van textiel, synthetische overlays op de teen en hiel, en een TPU-kooi op de zijpanelen die lijkt op die op de Nike Sock Dart. Ben jij een fan van de aankomende Nike Arrowz? Bekijk de Triple White en Black / Gray-paren hierboven en bekijk deze op Kicks On Fire voor vrijgifte-informatie.

Nu Nike Basketball de Time To Shine-collectie vandaag heeft onthuld, geven we je nu een kijkje op de Kobe ADWhile de KD 9 Elite, Kyrie 3, PG 1 en LeBron 14 zullen allemaal dit weekend uitkomen, om een of andere reden hebben we gewonnen Ik zie de Kobe AD hit-retailers nog niet. De Kobe A.D. Time To Shine heeft een zwart bovenwerk met paarse details op de hiel van de tussenzool en een iriserende Swoosh. Een rubberen buitenzool nike air max 2017 goedkoop eindigt met het uiterlijk. Er is nog geen releasedatum voor de Kobe A.D. Time To Shine, maar we laten het je weten als er hier iets verandert bij Kicks On Fire.

We zijn nog geen kwart voor het nieuwe jaar, maar ik kan je garanderen dat het Atmos x Air Jordan 3 x Air Max 1-pack dat dit weekend is nike air max 2017 heren uitgebracht, zal verdwijnen als een van de grootste releases van het jaar. Het pakket met twee paar was een fel begeerde release, ondanks het stevige prijskaartje van $ 400. Iedereen wilde een paar van deze beperkte release, maar heel weinig winkels hadden het voorrecht om het pakket te dragen. Een van die winkels was het eigen BSTN van Duitsland. Omdat BSTN een van de weinige geselecteerde winkels was met het Atmos x Air Jordan 3 x Air Max 1-pack, profiteerden ze daar volop van door hun hele winkel opnieuw in te richten naar het thema van de release.

Nike heeft vandaag haar nieuwste FlyEase-sneaker onthuld met de introductie van de LeBron Soldier 10 FlyEase. Terwijl de vroegste iteraties van FlyEase nike air max 2017 dames goedkoop gericht waren op het vervangen van traditionele veter-systemen door iets meer toegankelijk, breidt het reeds kant-onafhankelijke Soldier 10-model het platform uit om een nieuwe mogelijkheid te overwegen: verbeterde toegang. Werkend samen met atleten van alle niveaus, hebben Tobie Hatfield en zijn team zich opnieuw bedacht de Soldier 10 als een schoen die zich opent vanaf de middenvoet, helemaal door de hielkap. Eenmaal geritst, omhullen de originele klittenbandriemen van de schoen - met dezelfde krachtige adhesie die wordt gebruikt om de voet van LeBron James te houden - de voet en vormen een veilige, verstelbare sluiting om de pasvorm en het comfort te maximaliseren.

De Pacers namen gisteravond een L tegen de Raptors, maar Paul George zorgde ervoor dat hij er goed uitzag terwijl hij een splinternieuw colorway van de Nike PG 1 zag dragen. Waarschijnlijk het stoutmoedigste en levendigste paar van de PG 1s die we hebben tot nu toe gezien, wordt deze versie geleverd met een zwarte bovenzijde gecompenseerd door de blauwe en paarse hits genoteerd op de tussenzool, Nike Swoosh en riem. Als je de Swoosh van dichterbij bekijkt, zul je zien dat er een spleet in zit, iets wat we nog niet hebben gezien op PG 1-kleurvlakken in het verleden. Zou dit een toekomstige release kunnen zijn met een soort thema dat overeenkomt met de kleuren en scheurt op de Swoosh? De tijd zal het leren. Blijf kijken naarmate er meer informatie over deze potentiële release naar boven komt.

Na de introductie van zijn schildpadpak, wordt de nieuw geïntroduceerde Nike Air nike air max invigor Max Jewell onthuld in een voor de lente / zomer geschikte colorway van pearl-prink voor een van zijn inaugurele afwerkingen. Design sneakers van de klassieke Air Max Plus nemen het bovenwerk uit één stuk van de sneaker in de bepalende levendige tint, terwijl subtiele metaalachtige gouden accenten worden gebruikt voor de glanzende kunststoffen over de hiel en tussenzool die zijn slanke profiel verder versterken. bovenop een ultralichte IU-middenzooleenheid in wit, met een enkel luchtkussen in de hiel, kun je dit paar dames kopen bij bepaalde Nike-winkels in het buitenland nu voor $ 100. Een Amerikaanse release wordt zeer binnenkort verwacht.