Topic: new balance sneakers dames

ÿþNew Balance Pro Court 28 juli 2010 Uitgezet new balance sneakers dames in augustus is de nieuwe holding sneaker van New Balance, de Pro Court. De schoen heeft het grootste canvas bovenwerk dat is afgedekt met een rubberen rand aan de teen. Een beetje suède is ook toegevoegd aan het ontwerp en de hielkap. New Balance gaf de sneaker ook een beetje karakter door sterke lijnen en zichtbare stiksels aan het bovenwerk van het canvas toe te voegen. Ten slotte zit de sneaker op een witte gevulkaniseerde zool. Zoek naar hen in wit en zwart bij Zappos voor $ 55.

24 Kilometers x New Balance 577 (nieuwe afbeeldingen) 27 juli 2010 Op 28 augustus zal de Spaanse retailer, 24 Kilates, een aangepaste versie van de New Balance uitbrengen. We hebben gisteren een preview van de sneaker kunnen krijgen, maar vandaag brengt een paar blikken naar samenwerking. Zoals veel New Balance-werken, werd de sneaker geproduceerd in de fabriek van Flimby in Engeland, New Balance. Het bovenwerk van de new balance wandelschoenen schoen is voorzien van zowel geperforeerd als eersteklas suède, gemengd met een vleugje leer. Hoewel beide paren in de basis van verschillende grijstinten zitten, zijn het de accenten van respectievelijk het blauw en het rood op elke sneaker waardoor ze knallen. Zorg ervoor dat ze eind augustus internationaal worden gelanceerd.

New Balance x Nakomelingen new balance wr996 Covent Garden Pack 19 juli 2010 De New Balance Covent Garden Pack is een samenwerking tussen het merk hardloopschoenen en Offspring. De Britse retailer is geen onbekende in de New Balance en dit nieuwste aanbod is gemaakt ter ode aan hun geschiedenis van samen creëren. De gekozen schoen is de New Balance 576 en met drie kleurmanieren, waaronder grijs / blauw, rood / blauw en zwart / goud elk schoen heeft een zeer rijke kleur. De tong herbergt een speciale grafische eerbetoon aan de vlaggenschipwinkel van Offspring en een mooie domme 3M hang-tag.

New Balance 574 Navy / Gray 16-jul-2010 De New Balance 574 wil graag pronken. We hebben new balance dames sale het gezien in speciale packs en in speciale make-ups. Deze keer zal het niet helemaal uit de rest zijn.Voorbij NB Web Express, de nieuwste colorway sport dezelfde materiële make-up die we gisteren zagen op het olijfgroene paar. Het bovenwerk is grotendeels marineblauw met grijze accenten op het N-logo en op het hiellipje. Bovendien is 3M te vinden op het N-logo, evenals een rode omtrek die te vinden is op andere merken op de sneaker. Retail is $ 60.

Nakomelingen x New Balance 576 Covent Garden Pack 5 juli 2010 De New Balance M576 is absoluut een van hun populairste sneakers als het gaat om samenwerkingen. In een van hun nieuwste, is New Balance samen gekomen met de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde sneaker boutique Offspring om het Covent Garden Pack te creëren. Het pakket bestaat uit drie 576 colorways die een eerbetoon brengen aan de vlaggenschepenwinkel van de Offspring in Covent Garden. Doordat het grootste deel van de schoen in de as-is, besloot Offspring om de colorway slechts een beetje aan te passen. Hier zijn een zwart / grijs / goud en twee kleuren op een grijs / blauw / rode colorway, je kunt vertellen dat je het simpel en levendig wilde houden. Zoals we al zeiden, was de grootste verandering van de kleur de colorway en verliet de gebruikelijke mix van nylon, new balance 247 suède en leer alleen. De sneakers worden geproduceerd in de New Balance Flimby-fabriek.

Met al het gepraat over crosstrainers is het moeilijk om te vertrekken. Hoewel het niet in het openbaar wordt gepubliceerd, heeft New Balance een goede trainer in de 7515, en er zijn nieuwe kleurenbanen opgedoken over het net. De schoen heeft een bovenwerk van synthetisch en mesh dat op een zeer laag profiel zit. Pulsdemping zit in de hiel terwijl NDurance duurzaam rubber de buitenzool afdekt. Voor jou crosstrainers met stijl, ze zijn nu beschikbaar in wit / zilver-blauw en zwart / zilver voor $ 75 bij NBwebexpress.