Topic: nike air max invigor

ÿþOnafhankelijkheidsdag is nike air max 2017 aan het naderen en zo is de dag die de Nike Kobe 9 EM Independence Day publiceert. Vandaag presenteren we gedetailleerde afbeeldingen die u kunnen helpen bij het kopen. Zoals verwacht, komt dit paar Kobe 9 EM in een Amerikaans thema rood, wit en blauw, maar wat cool is het ontwerp op de bovenkant en hoe de kleuren elkaar mengen, hetzelfde geldt voor de veters. Doorschijnende zool wordt toegevoegd met massief zwart op de voering en tussenzool. Landing bij detailhandelaren op 26 juni voor 160 dollar.

Terwijl we weten dat Nike beroemd is voor zijn basketbal sneakers en -apparatuur, blijven ze de sokkenwedstrijd revolutioneren met de nieuwste Nike Elite Sock met Digital Ink-technologie. LEGACY In 2010 introduceerde Nike Basketball de eerste gedrukte Nike Elite Sock met een galactische grafiek die aansluit op de "Galaxy" Nike Foamposite One. Nike bleef onderzoeken naar innovatieve druktechnologieën en nike air max 2017 goedkoop ontwikkelde na vier jaar het testen en ontwerpen van het nieuwe Nike Elite Digital Ink-drukproces.

Ben je opgewonden voor het debuut van de Nike KD VII (7)? Nou, het gebeurt volgende week en Nike Basketball wil je uitnodigen voor een speciaal online evenement dat de 7e handtekeningschoen van Kevin Durant nike air max 2017 heren onderstreept. Nike Basketball zal de nieuwe signature shoe van Kevin Durant, de KD7, trots presenteren in een live online uitzending evenement volgende woensdag 25 juni om 12 uur ET. Broadcast legende Ahmad Rashad zal Durant en Nike ontwerper Leo Chang hosten voor het live debuut, met enkele verrassingen. De KD7 is ontworpen volgens de specificaties van de heersende meest waardevolle speler en een van de meest dynamische sterren van basketbal. De KD7 combineert toonaangevende performance innovatie met een paar verborgen signalen, en een levendig verhaal over meerdere kleurwegen die allemaal onthuld zullen worden tijdens het volgende nike air max 2017 dames goedkoop evenement. Bekijk de live-uitzending op desktop of mobiel bij nikeinc. Extra inhoud zal beschikbaar zijn voor media die tijdens de uitzending worden gedownload.

Nike Sportswear is onverbiddelijk in hun Nike Air Tech Challenge II releases sinds laat maar hey, we klagen niet! Vervolgens, de Nike Air Tech Challenge II Kumquat. Bursting met kumquat-geïnspireerde oranje accenten, deze retro-kick debuut met witte panelen en contrasterende tips van zachtpaars heide en zwart. Toevoegen in splatter detailing en OG branding, wat meer zou je kunnen vragen met deze schoen? Geprijsd op $ 120, past je de Nike Air Tech Challenge II Kumquat op via verkrijgbare winkels vandaag.

Laten we hier niet altijd verspillen. Voorvertoning laat vorige week, we zijn terug met officiële release datum informatie naar de Nike KD VII (7) DMV. Net één van de vele Nike KD VII (7) kleurenwegen komt ervoor dat Nike Basketball ervoor zorgt dat je van je zomer de juiste weg geniet, omdat dit paar een releasedatum van 12 juli 2014 en een prijskaartje van $ 150 krijgt. Met nieuwe afbeeldingen bij de hand, laat het ons weten of u binnen een paar weken naar deze nieuwe stijl gaat. Houd nike air max invigor het hier bij Sneaker Files voor een officiële onthulling binnenkort.

Nike Basketball beloofde ons nooit te laten vallen met de Nike Kobe 9 EM Game Royal / White-Venom Green. Gefeliciteerd door zijn speelse palet en verse kleurweg, hier is een officiële blik op Kobe's volgende release. Geïnspireerd door de wilde cacofonie van Zuid-Amerikaanse straatkunsten, is de nieuwste kleur van de Kobe 9 een combinatie van Game Royal, White and Venom Green. Een van de beste tot nu toe deze zomer, pak de Nike Kobe 9 EM Game Royal / White-Venom Green In-winkels en online voor $ 160 vanaf 19 juni 2014.